Available courses

Towards artificial cells - Winter - 00066533

  • Teacher: מיכאל לוי

ביואינפורמטיקה של סרטן - חורף - 00066529

  • Teacher: יוסף מרובקה

הנדסת רקמות - חורף - 00066521

  • Teacher: מרסל מחלוף

מיקרוביולוגיה של פתוגנים - חורף - 00066418

  • Teacher: סימה ירון

שיטות פיסקליות לאפיון ביומולקולות - חורף - 00066327

  • Teacher: דגנית דנינו

חומרים מתקדמים לביוטכ' ומזון - חורף - 00066247

  • Teacher: בעז מזרחי

הערכת מזון באמצעות החושים - חורף - 00066230

  • Teacher: ערין אשקר
  • Teacher: חנה פלג

אריזה וחיי מדף, מזון ומוצרים - חורף - 00066217

  • Teacher: אסתר סגל
  • Teacher: אבי שפיגלמן

תזונה - חורף - 00064615

  • Teacher: ערין אשקר
  • Teacher: אסתר מירון-הולץ

מבוא לביוטכנולוגיה מולקולרית - חורף - 00064523

  • Teacher: יובל שוהם

מבוא להנ. ביוטכנולוגיה ומזון - חורף - 00064522

  • Teacher: יפעת כהן
  • Teacher: רועי עמית

תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה - חורף - 00064509

  • Teacher: יובל שוהם

ביוטכנולוגיה מולקולרית - חורף - 00064507

  • Teacher: יצחק רייזל

מיקרוביולוגיה של מזון - חורף - 00064420

  • Teacher: זויה אוקון
  • Teacher: יחזקאל קשי

מע.באנליזה:מזון וחומרים ביולוגיים - חורף - 00064326

  • Teacher: פאדיה זכנון

שיטות אנליטיות בביוטכ' ומזון - חורף - 00064324

  • Teacher: עומר יחזקאלי
  • Teacher: אינה נפומניאשי
  • Teacher: אילת פישמן

מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים - חורף - 00064239

  • Teacher: אבי שפיגלמן

טכנולוגיה של מזון - חורף - 00064212

  • Teacher: אבי שפיגלמן

פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון א - חורף - 00064210

  • Teacher: יואב ליבני

תכן מפעלים - חורף - 00064119

  • Teacher: יואב ליבני
  • Teacher: פנחס שלומאי