Available courses

066329 Group 77 - Emulsions in Food and Biotechnology

  • Teacher: אורי לזמס
  • Teacher: חנפנג צ'אי

טכנולוגיות עיבוד תוצרת טרייה - קיץ - 00064249 - קבוצה 77

  • Teacher: אבי שפיגלמן

EIT FAN 2023

  • Teacher: ענבל אונגר-כוורי
  • Teacher: ממי גנוסר
  • Teacher: אורי לזמס
  • Teacher: אביטל רגב-סימן-טוב

נושאים בנתוני עתק לביוטכנולוגיה - אביב - 00066534

  • Teacher: יוסף מרובקה
  • Teacher: עמית ציזל

טכנולוגיות גנטיות מתקדמות - אביב - 00066517

  • Teacher: יחזקאל קשי

מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית - אביב - 00066516

תהליכי הפרדה והשבה בביוטכנולוגיה - אביב - 00066505

  • Teacher: רתם הים
  • Teacher: מרסל מחלוף

ביו-ננו היברידים וביוסנסורים - אביב - 00066332

  • Teacher: עומר יחזקאלי

מכניקה של חומרים רכים - אביב - 00066255

  • Teacher: מאיה דוידוביץ-פנחס

מזון וקיימות - אביב - 00066252

  • Teacher: חגית אולנובסקי
  • Teacher: רתם הים

טכנולוגיה של מוצרי חלב - אביב - 00066215

  • Teacher: יובל גנדלר

מעבדה בריאקטורים ביולוגיים - אביב - 00064508

  • Teacher: סמדר שולמי

מיקרוביולוגיה כללית - אביב - 00064419

  • Teacher: עודד בז'ה
  • Teacher: גני דוידסון
  • Teacher: סימה ירון
  • Teacher: עמית נלקין

מעבדה במיקרוביולוגיה - אביב - 00064413

  • Teacher: סימה ירון
  • Teacher: עינבר פרייליך

מערכי תקינה - אביב - 00064331

  • Teacher: רוברט סגל

מעבדה בביוכימיה - אביב - 00064325

  • Teacher: ערין אשקר
  • Teacher: ולריה וייס
  • Teacher: יארא זיבק
  • Teacher: פאדיה זכנון
  • Teacher: מיכל סקיטל
  • Teacher: יהונתן צור
  • Teacher: עדן שלוש

כימיה של מזון - אביב - 00064322

  • Teacher: בעז מזרחי
  • Teacher: ניב סקרביאנסקיס
  • Teacher: אילת פישמן

מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים - אביב - 00064250

  • Teacher: יגאל אכמון
  • Teacher: מאיה דוידוביץ-פנחס
  • Teacher: דגנית דנינו
  • Teacher: יואב ליבני
  • Teacher: בועז מזרחי
  • Teacher: ראוף נסייר
  • Teacher: עינבר פרייליך

טכנולוגיות עיבוד תוצרת טרייה - אביב - 00064249

  • Teacher: אבי שפיגלמן

פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון ב - אביב - 00064211

  • Teacher: יואב ליבני