מחיקה ו/או הסתרה של תכנים לאחר העתקה

תהליך העתקת התכנים מאתרים אחרים  משכפל את כל התכנים לאתר החדש, אך לעיתים נרצה להציג באתר רק חלק מהתכנים.

ניתן למחוק או להתסיר חלק מהמשאבים והקבצים.

מחיקת כל התכנים באתר:

במידה והעתקתם תכנים מאתר לא נכון ואתם מעוניינים למחוק את כל תוכן האתר על מנת לנקות אותו - לחצו על "ניקוי תכנים" באשף הפעולות המהיר:

מחיקה/הסתרה של מספר מצומצם של משאבים:

1. הפעילו עריכה באתר באמצעות הלחצן הירוק בסרגל העליון.

2. בצד ימין של כל משאב וקובץ באתר תופיע תיבת סימון קטנה. סמנו את כל הקבצים שברצונכם לבצע פעולה כלשהי עליהם.

3. אתרו את משבצת "ניהול רכיבים כולל" (יכולה להופיע בצד שמאל או בתחתית האתר במסכים קטנים יותר) ולחצו על הקישור המתאים בה: מחיקה או הסתרה.

4. המערכת תבצע את הפעולה, התהליך יכול להימשך זמן מה.

מחיקה/הסתרה של כל הפריטים ביחידה או יחידות באתר:

במידה ותרצו למחוק/להסתיר את כל המשאבים/קבצים ביחידת לימוד מסויימם או בכמה יחידות - ניתן לפנות ישירות למשבצת "ניהול רכיבים כולל" ובחלק העליון לבחור על אילו יחידות אתם מעוניינים לבצע את הפעולה. המערכת תסמן את כל תיבות הסימון באותן היחידות ואז תוכלו ללחוץ על הקישור המתאים לפעולה הרצויה (מחיקה/הסתרה).

באותו האופן, ניתן להציג קבצים מוסתרים, להזיז ולשכפל משאבים וקבצים.

Last modified: Tuesday, 6 September 2022, 10:47 PM