קורסים זמינים

066329 Group 77 - Emulsions in Food and Biotechnology

  • מורה: אורי לזמס
  • מורה: חנפנג צ'אי

טכנולוגיות עיבוד תוצרת טרייה - קיץ - 00064249 - קבוצה 77

  • מורה: אבי שפיגלמן

EIT FAN 2023

  • מורה: ענבל אונגר-כוורי
  • מורה: ממי גנוסר
  • מורה: אורי לזמס
  • מורה: אביטל רגב-סימן-טוב

נושאים בנתוני עתק לביוטכנולוגיה - אביב - 00066534

  • מורה: יוסף מרובקה
  • מורה: עמית ציזל

טכנולוגיות גנטיות מתקדמות - אביב - 00066517

  • מורה: יחזקאל קשי

מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית - אביב - 00066516

תהליכי הפרדה והשבה בביוטכנולוגיה - אביב - 00066505

  • מורה: רתם הים
  • מורה: מרסל מחלוף

ביו-ננו היברידים וביוסנסורים - אביב - 00066332

  • מורה: עומר יחזקאלי

מכניקה של חומרים רכים - אביב - 00066255

  • מורה: מאיה דוידוביץ-פנחס

מזון וקיימות - אביב - 00066252

  • מורה: חגית אולנובסקי
  • מורה: רתם הים

טכנולוגיה של מוצרי חלב - אביב - 00066215

  • מורה: יובל גנדלר

מעבדה בריאקטורים ביולוגיים - אביב - 00064508

  • מורה: סמדר שולמי

מיקרוביולוגיה כללית - אביב - 00064419

  • מורה: עודד בז'ה
  • מורה: גני דוידסון-בר
  • מורה: סימה ירון
  • מורה: עמית נלקין

מעבדה במיקרוביולוגיה - אביב - 00064413

  • מורה: סימה ירון

מערכי תקינה - אביב - 00064331

  • מורה: רוברט סגל

מעבדה בביוכימיה - אביב - 00064325

  • מורה: ערין אשקר
  • מורה: ולריה וייס
  • מורה: יארא זיבק
  • מורה: פאדיה זכנון
  • מורה: מיכל משה
  • מורה: יהונתן צור
  • מורה: עדן שלוש

כימיה של מזון - אביב - 00064322

  • מורה: בעז מזרחי
  • מורה: ניב סקרביאנסקיס
  • מורה: אילת פישמן

מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים - אביב - 00064250

  • מורה: יגאל אכמון
  • מורה: מאיה דוידוביץ-פנחס
  • מורה: דגנית דנינו
  • מורה: יואב ליבני
  • מורה: בועז מזרחי
  • מורה: ראוף נסייר
  • מורה: עינבר פרייליך

טכנולוגיות עיבוד תוצרת טרייה - אביב - 00064249

  • מורה: אבי שפיגלמן

פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון ב - אביב - 00064211

  • מורה: יואב ליבני